Morfar kan ännu….!

av rolf den 10 juni, 2017

Idag var det deltävling 2 i rc Large scale 1/5 Buggy bilar som hölls av RC BASH.SE i Sandhem.

Glädjande var att ”morfar” alias Gliderking alias Rolf Maier visade att han fortfarande har takterna kvar och kan med råge konkurrera med dom yngre grabbarna. Rolf kom på en hedrande 3:e plats i klassen 2wd med snudd på en andra plats, skiljde bara 4 poäng upp…

Bra jobbat och ÅMFK´s medlemmar visar att dom går i spjut spets inom flera grenar än bara flyg…detta ger mersmak och det finns ett stort intresse bland falköpings borna att bygga en buggy bana mm. I Sandhem var det flera killar som visade intresse och är intresserade att bygga en bana mm, så vi får nu ta en  djupare diskussion inom styrelsen……Vid dagens tävling var vi 4st ifrån Falköping med omnejd som deltog aktivt i tävlingen….

Dagens tävling kördes i 4 omgångar á 15minuter i hårt och fartfyllt tempo..att köra så långa heat kräver full koncentration hela tiden, går inte att slappna av en sekund, jämfört med våra olika segellflygstävlingar! KUL är det..!

Så här glad blev Roffe efter sin fina prestation….

{ 0 kommentarer… skriv en egen nu }

Skriv en kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: