Skåne Hang resa Dag 2 – del2

av rolf den 4 maj, 2017

DAG 2- Flyg och Sight Seeing!

Efter vårt trevliga besök vid Aeromuseum på förmiddagen så begav vi oss till Havang för e.m flyg. Vinden hade vridit upp sig mer mot syd med en vindstyrka på ca 5-6m/s. Några valde att testa hanget medans några av oss tog fram våra el-seglare för att vara på den säkra sidan. Ett val som visade sig vara klokt..! dom som inte valde el-modellerna fick lite besvär att hålla sig uppe med följd att det blev lite tuffa landningar med små haverier som följd. För dom övriga flöt det på bra! Återigen efter ett par timmars flygning blev vi hungriga och då kom grillen fram för korv-grillning…….sedan blev det ryggläge ute i slänterna. Sjön suger!

På hemvägen tog vi oss en titt förbi fam.Mandelmann, kända ifrån TV4. Dessvärre så var gården stängd för besökare så det blev till att vända om, men vi hann att se deras ängar och Mandelmann hönorna!! alltid något…

Morgon dagen (dvs dag 3) kommer att bjuda på hårda NO vindar så det blir Haväng som gäller. Följetongen fortsätter……

Mandelmann hönorna… Mats trimmar… Går det att flyga idag?? samling runt lägerelden… i väntan på nya äventyr..! gänget efter en lyckad flygdag ( dag2) ryggläge….trötter! går det att flyga ?? vi har det allt bra!! näää, nu gör vi kväll…

{ 1 kommentar… läs den här under eller lägg till en egen }

rolf 4 maj 2017 kl. 21:51

Är det också…

Svara

Skriv en kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: