GUBBA Flyg sensommaren del 2

av rolf den 14 augusti, 2017

Idag var det en helt underbar termik/hang dag uppe på Ålleberg med sol, värme bra vindar vilket gjorde att ”Gubba-Gänget” samlades runt 11 tiden för en hel dag vid Väst hanget.

Vi som anslöt var; Rolf (ej med på bild utan fotade), Kjell, Dick, Kent samt Rolf-Erik.

Mycket flyg blev det, ca 4 timmars flygningar, samt den obligatoriska fikan. Dagen till äran så bjöd vi varandra på Dagens Lunch inne i restaurangen som avslutades med kaffe ute på däcket.

Det märktes att alla var taggade efter semester uppehället, som varit sparsamt med flyg, delvis p.g.a det rikt varierande sommarvädret som detta år kännetecknas av mycket blåst!

Nu är vi på G igen och räknar med mer flyg framöver. Vi har ex ett kommande KM i segel framför oss (datum medd. senare o. med kort varsel) Rolf skall tävla med buggy bil kommande lördag i Linköping o. hoppas på en uppföljning av det goda resultatet ifrån den senaste cup tävlingen i Sandhem med en 3:e plats, Kent skall sälja sin seglare ”DIVA” samt funderar på nästa model och Dick skall hem å laga en smärre landningsskada som inträffade idag samt ev. investera i en NY ASW 24 seglare, REB åker på en veckas solsemester nästa vecka o. Kjell är nybliven pensionär och numera heltids medlem i Gubba gänget mm. och lurar också på ngt nytt segelplan!

Har du flugit mycket i sommar? lägg ut ett reportage m bilder så att övriga klubbmedl. kan se vad du sysslat med i sommar….

Lyckliga piloter, Dick/Kent, efter lyckade landningar o. HELA modeller! denna gången…. Dick o. Kjell diskuterar rätt tyngdpunkt…. nu har REB o Kent lagt sig i, också….. där är rätt tyngdpunkt… lyckad flygning för Rolf-erik… interiör bild inifrån resturangen

Kent är redo…. där…..

myrornas krig inne i multiplex displayen…!

{ 0 kommentarer… skriv en egen nu }

Skriv en kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: