Bosse är med och Inviger FT-Cupen i brottning

av rolf den 10 mars, 2018

I helgen så är det FT-Cupen i brottning, en av Sveriges största med bl.a deltagare ifrån våra nordiska grannländer mm. Ca 200 brottare ifrån ”Miniorer till Seniorer” gör upp i dom olika klasserna.

Falköpings Musikkår var med och spelade invigningsmusiken och vår egen 3D ”mästare” Bosse Invigningsflög med sin depron kärra. Vilket han gjorde med den äran. Att flyga på sin liten yta var en prestation, dom hade monterat upp belysningsstolpar/lampor  längs med kanterna och flaggor hängandes ner ifrån taket, så det var mycket begränsad flyg yta för Bosse. Att han var nervös, det hade han all rätt att vara med tanke på allt folk som satt på läktarna plus alla idrottsutövare som marscherade in på plan under tiden som Bosse flög! Men allt löpte på bra och Falköpings Brottarklubb var nöjda med Bosses uppvisning och för detta utgick det ett arvode som kommer klubben tillgodo.

Bra gjort Bosse.

Här några bilder plus en kort video snut:

{ 0 kommentarer… skriv en egen nu }

Skriv en kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: