Inomhus flyg söndagen den 28/10-2012

Vi hann knappt vila upp oss efter fredagen och lördagen´s ”hårda” arbete med Bytesmarknaden (som f.ö. blev succe, läs sep. artikel) förrän det var dax igen…..

Nu gällde det inomhusflyget som tagit riktigt fart i klubben…vi var 9st tappra soldater!! som äntrade hallen…..och det flögs och det flögs…det var blandat med bl.a Graupners lilla läckra helikopter med gyro som både Isaac o. Rolf flög sedan kunde vi se Conny´s klassiker Rare Bear komma upp i luften igen efter flera års viloperiod, Sebbe premiär flög sin nya GeeBee/Hobby King och sedan så var det det vanliga….!! dvs Depron kärror.

Bosse visade upp sin snygga transportlåda för sina modeller tillverkad utav en ytterförpackning till en grill…!!! alla sätt är bra utom dom dåliga sägs det ju….

Sköj va det…!!