Bygg Nytt: JUNKER 25

I en tysk tidning (Modell-aviator) hittade jag flera trevliga Depron byggen och där jag fastnade extra för denna Junker 25……för sjöflyg….blir bra i sommar stugan till sommaren…

Jag har skrivit ut samtliga 25 sidor o. klistrat o. klippt över mallarna till hård kartong som jag sedan använder som ritnings mallar på depronet….

Jag har uteslutande använt mig av 6mm´s depron. Hade inget annat!! nu är pontonerna klara o. lackade. Nu väntar jag bara på motorn o. fartreglaget som skall byggas in i kroppen. Det sista som sedan göres är att limma på ovansidans lock. Sedan är det lackning som gäller…..servona är installerade och intrimmade till min Nya avancerade radio; Turnigy 9x…..funkar riktigt bra med tanke på priset (ca 54 US dollares ifrån HobbyKing)…

här några bilder så att Ni får en uppfattning vad det blir av ét…..mallarna finns till utlåning om fler vill bygga….

IMG_1075 IMG_1073 IMG_1074 IMG_1077 IMG_1078 IMG_1079 IMG_1080