Senaste NYTT inför Höst Bytesmarknaden den 26 Okt.

Hej Gott Folk å Kamrater!

Det kommer även i år att bli en fullspäckad Bytesmarknad, dom flesta säljborden är i skrivande stund fullbokade (med några enstaka lediga bord) och dom ”stora” drakarna dvs Hobbyhandlarna av klass! är intecknade plus en hel del nya privat säljare….

Nytt för årets marknad är att en av våra Hobbyhandlare kommer att ha ett demo tält utnför huvud entrén där dom kommer att visa upp diverse rc bilar, el,metanol samt bensinare, och även rc helikoptrar mm. Plus att det blir ”pröva-på” tillfällen för våra intresserade besökare…..detta skall bli riktigt kul….

Vi kan också stolt säga att tåg intresserade kommer att få sina intressen tillgodosedda då vi har en alt. 2st säljare med tåg material.

Våra köks mästare har redan laddat upp med massor av korv, dricka, kaffe mm till vårt fik…så att långväga gäster kan redan från 8 tiden på morgonen få sig en fika….

Vi ses den 26:e Oktober……Varmt Välkomna!!

publik