Nytt Bogser projekt….Trush Commander

Conny påbörjade ett eget bygga av en Trush Commander  förra året i skala 1:3 med en sp.v på ca 3meter. Bygget stannade av i vintras o. nu har Rolf klivit in i projektet (som nybliven pensionär med full av bygg glädje!!) o. målsättningen är att kärran skall bli flygklar under denna säsong. Motor blir en 2-cylindrig 112 cc bensin motor som Rolf har ”liggandes”….!

Kärran kommer att utrustas med bogser krok o. den kommer enbart att användas som ”full-size” bogserare…

Det kan nämnas också att det finns en förfrågan ifrån ett företag i Schweiz som vill ta över den färdiga prototypen när den är ordentligt utprovad för att sedan gjuta av den i kolfiber mm….detta företag är f.ö. samma tillverkare som idag bygger färdiga composit vingar till livslevande fallskärmshoppare mm….så detta låter intressant….

IMG_2963 IMG_2964 IMG_2961 IMG_2962Blir denna första prototyp så bra som gänget hoppas på så finns det planer på en ännu större till nästa år med en sp.v på ca 5 meter.