”SE-UPP” snart är den i luften!

Som dom flesta i klubben känner till så håller Stellan och Kalle på att slutföra sina drömmar om att bygga en Cub i skala 1/3 alltså en spännvidd på 3,6 m. Hans -Åke har ju en sedan tidigare fast denna är en ARF variant. Undertecknad har idag varit och bevittnat Stellans Cub. Motorn gick som ett urverk. Det är egentligen bara kåpan som skall dit men först provkörning och div justeringar. En finess är att hela stjärtpartiet är löstagbart. Ansluta några kablar och sen spänna  remmen . KLART. Positionsljus en självklarhet allt enligt regelboken. Sen viskas det i korridoren att till vintern så skall planen kunna utrustas med pontoner!! Stellan, Kalle och Kent i Vedum uppe tillsammans vid Sämsjön!!! Går nog att ta entré av sämsjöborna.

IMG_1104IMG_1101IMG_1099IMG_1100IMG_1099IMG_1097

 

 

Relaterade inlägg

5 reaktioner på ””SE-UPP” snart är den i luften!

  1. Nu har SE UPP varit i luftrummet och allt förlöpte bra men motorn är något svag får leta efter något större

  2. Nu har SE UPP varit i luftrummet och allt förlöpte bra men motorn är något svag får leta efter något större

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *