Lyckat Vinterflyg idag lördag 180303

 

Efter ca 2 veckor med massor av snö och kyla (ända ner till -18 grader  stundtals!) så blev det äntligen varmare!! bara ca -6 grader idag och ingen snö men en sol som tittade fram då och då….Wunderbar!! som Fritz skulle säga…

Klubbstugan värmdes upp med vår läckra Huskvarna kamin och Boy å Boy blev det varmt och kosigt!….som vanligt så blev det den sedvanliga fikan innan modellerna monterades ihop och sedan så flögs det och flögs återigen….och fikades!

Rolf-Erik hade med sig sin hemmagjorda släde som startvagga, ironiskt nog så var det ett par härliga ´50-tals Sundin skidor under vaggan, inget Vasalopp för REB där int..! hur som så funkade det bra och hans 4 meters el-moddad seglare lyfte galant och för att fira detta så fick vi se hissnande aerobatic flygningar. Bra där….

Vi var 5st piloter på plats och vi fick se ett par Tundras i luften med pontoner , el-seglare, en glödstifts maskin mm…

Imorgon söndag skall vädret bli ännu bättre än idag så det låter lovande och vi blir säkert flera piloter på plats igen….kom ut vet jag…ÅMFK kör i ur o skur…inget väder stoppar oss…..

Blir några video snuttar också på REB´s olika flygningar…(koppla på hel skärms läge)

SES I MORGON!