Årets Höst Bytesmarknad är nu över…..

Årets marknad (15:e) fick sig en törn i form av vädret, snö och kyla! Trots snö ovädret och kyla så kom de flesta säljarna till Falköping. Några långväga säljare valde dock att stanna hemma, med tanke på vädret. Vilket är förståeligt. Det var säkert en och annan besökare som tänkte detsamma också. Säkerheten går först.

Men trots detta så var lokalen välfylld med säljare och massor av härliga flygplan, bilar,båtar,tillbehör mm och besökarna fyllde upp lokalen med råge. Flera säljare ”skrek” efter fler säljbord! dom var allt för optimistiska när dom ”bara” bokade ett bord. Men som vanligt (vi är vana vid detta) så kunde vi fixa fler säljplatser.

Det fanns gott om besökare och stämningen var mycket god, som vanligt när ÅMFK levererar.

Många kända och kära ansikten kunde vi se i vimlet. Det såldes väldigt bra med tanke på alla coola modeller som köparna bar ut till sina bilar. Flera säljare sålde slut inom ett par timmar…..Det är ju därför vi arrangerar denna marknad för våra gäster. Win Win situation. Så till nästa år boka säljbord i god tid och boka gärna fler bord så att Ni får plats med allt Ni tar med Er. Köparna finns där, så var inte blygsamma! 

Auktionen flöt också på bra där mer än hälften av inlämnade objekt såldes, till mycket ”förmånliga” priser.

ÅMFK passar på att Tacka alla Säljare, Besökare, Klubbmedlemmar, Theres m dotter i kiosken för årets lyckade bytesmarknad.

Välkomna i Oktober 2019.

Här lite bilder för Er som inte hade möjlighet att närvara: